Søndag d. 23. januar 2022, kl. 14:00
Malene Freksen
Nytårsfestgudstjeneste

Traditionen tro vil vi efter et års corona pause igen fejre vores populære nytårsfest! Festen starter med en gudtjeneste i kirken kl. 14. Herefter er der kaffebord i Kirkeladen, hvor det kun er en fordel når ens frokost ikke har været alt for stor. Efter kaffebordet skrues der op for charmen og nostalgien kommer i højsædet, når tenoren Per Jellum og pianisten Ulrich Stærk ønsker godt nytår med en perlerække af de skønneste sange fra ind- og udland. Kom og syng eller nyn med på kendte klassikere eller opdag nye perler fra det store repertoire, som spænder fra opera og operette, over danske sange til italienske romancer og nordiske viser.

Idet der kun er begrænset antal pladser til rådighed i Kirkeladen efter gudstjenesten, bedes man købe/bestille sin billet i god tid på kirkekontoret, hvis man også vil deltage i kaffebord og koncert. Prisen er 100 kr.

Billetterne kan købes inden jul den 15.,17., og 22.12.21 og igen fra den 5. januar 2022, onsdag og fredag mellem kl. 9 og 13 i Kirkeladen.
Tlf. 73485543 eller e-mail: mpe@km.dk