Søndag d. 4. september 2022, kl. 14:00
Malene Freksen
Sensommerfest

Festen starter med en gudstjeneste i kirken kl. 14.00. Herefter er der stort og lækkert kaffebord i Kirkeladen. Efter kaffebordet skrues der op for charmen og nostalgien kommer i højsædet, når tenoren Per Jellum og pianisten Ulrich Stærk ønsker et meget forsinket godt nytår med en perlerække af de skønneste sange fra ind- og udlandet. Kom og syng eller nyn med på kendte klassikere eller opdag nye perler fra det store repertoire, som spænder fra opera og operette, over danske sange til italienske romancer og nordiske viser.

Per Jellum har sunget adskillige store partier i operettegenren og sunget med alle landsdelsorkestre i Danmark. Debuterede i 2018 som solist på Den Jyske Opera.

Ulrich Stærk hører til eliten blandt skandinaviske pianister og har modtaget en række nomineringer og priser. Han er tilknyttet Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som professor. Udgav i 2019 den anmelderroste solo-CD Royal Piano Nights tilegnet Pris Joachim på 50 års dagen. Ulrich Stærk er også optaget i Kraks Blå Bog.

På grund af begrænsede pladser i Kirkeladen, bedes man købe/bestille sin billet i god tid på kirkekontoret, hvis man også vil deltage i kaffebord og koncert efter gudstjenesten.
Prisen er 100 kr.

Billetter kan købes på kirkekontoret i dets åbningstider onsdag og fredag kl. 9 - 13.00 fra
4. august. Tlf. 73485543 eller e-mail: mpe@km.dk.

Har man valgt at beholde sine billetter fra januar måned, er de også gyldige den 04.09.
Eftermiddagen slutter ca. kl. 17.00.