Lørdag d. 7. januar 2023, kl. 16:00

Nytårskoncert med "Duo BARAZZ" orgel og saxofon

Efter flere Corona-torpederede forsøg gennem de seneste år, inviteres der til et ekstraordinært musikalsk fyrværkeri, som forhåbentligt lykkes denne gang og som vi byder 2023 velkommen med. Dybbøl kirke får besøg af "Duo BARAZZ", som består af saxofonisten Dorthe Højland og organisten Lára Bryndis Eggertsdóttir. De to har rødder i hver sin musikalske verden: Láras store passion er Barokmusikken, mens Dorthes hjemmebane er JAZZ - deraf duo-navnet BARAZZ.

Når de to verdener mødes, sker der ting og sager - ikke altid helt forudsete, og det er netop der, det bliver spændende og underholdende for publikummet.

Efter mange års sammenspil og koncerter både i Island og Danmark har duoen udviklet sin særlige klange: lidt barok, lidt jazz, lidt mystik, lidt nordisk kulturarv. Eller kort sagt: lidt af det hele! Der vil også blive et musikalsk "Corona-afsnit" i koncerten - kom og lad dig overraske. Kom  og start med en masse positiv energi og glæde i det nye år!

Der er gratis adgang til koncerten og menighedsrådet er vært med kransekage og champagne efter koncerten.