Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 27. november 2022, kl. 16:00
Malene Freksen

De Ni Læsninger den 27. november 2022 kl. 16.00

Hvert år i adventstiden fejrer vi en festlig musikgudstjeneste efter engelsk skik med "De Ni Læsninger". Kormusik, fællessalmer, orgelmusik og bibelske læsninger udgør ingredienserne i denne gudstjeneste. Dybbøl kirkekor har under ledelse af organist Frank Laue blandt andet indstuderet kantaten "Træd ind med lys og herlighed", som er komponeret af Povl Chr. Balslev med tekst af Niels Brunse i anledning af Haderslev Stifts 100-års jubilæum i år. Udover kantaten synger Dybbøl kirkekor også anden festlig advents- og julemusik: Menigheden kan synge med på fællessalmerne og komme i den rette adventsstemning. Kom og nyd en festlig eftermiddagstime i den smukke Dybbøl kirke!