Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

AFLYST - Dukketeatret Svantevit spiller Nattergalen - AFLYST

MAR
26

AFLYST - Dukketeatret Svantevit spiller Nattergalen - AFLYST


Søndag d. 26. marts 2023, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Dybbøl kirke, Dybbøl Bygade 101, 6400 Sønderborg
Esbern
AFLYST  - Dukketeatret Svantevit spiller Nattergalen - AFLYST

Dukketeatret Svantevit er desværre nødt til at aflyse forestillingen

Denne eftermiddag, midfastesøndag, inviterer Dybbøl kirke til en fortryllende teater oplevelse, når dukkemageri og dukkespil går op i en højere enhed.

Vi skal møde H.C. Andersen på scenen i egen høje og særprægede figur, veloplagt og klar til at fortælle, opsat på at at fremføre sit seneste mesterværk.
Digteren sætter sig i lænestolen. Vi er i hans arbejdsværelse - der er eventyr i luften, og han griber om fjeren: "I Kina, ved i jo nok...", sådan begynder det skabende øjeblik fortællingen om en lille grå fugl.

Ordene danner finurlige sætninger og tilskuerne bliver ført ind i digterens billedverden. Gardinerne bølger bag lænestolen på gardinet opstår skyggebilleder, først som akkompagnement senere overtager skyggerne helt fortællingen om hoffet på ekskursion ud i skover for at opspore den lille mærkværdige fugl.

Forestillingen fortæller eventyret om den lille vidunderligt syngende fugl, der bliver bortvist. Naur fortrænges og erstattes af menneskeskabt indretning.
Kejseren bliver syg og kan ikkeleve, - men dog kommer den lille levende nattergal tilbage og synger døden far kejserens hjerte.

Romantisk, rørende, barokt og betagende - denne eftermiddag vil byde på en tankevækkende forestilling, der taler lige ind i midfasten overvejelser fem mod påske, overvejelser om hvad der er sang og falsk i tilværelsen, og hvad det betyder, "det livets ord vi bygger på..."

Vi ses til fortryllende skyggeteater -dukkemageri og sukkespil af udsøgt kvalitet.

Forestillingen er for voksne og børn fra ca. 7 år og varer ca. 40 minutter.

Der er gratis adgang