Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste - Nytårsfest

Gudstjeneste - Nytårsfest

Søndag d. 19. januar 2020, Kl. 14:00 til kl. 17:00
Kirken, Dybbøl Bygade 101, 6400 Sønderborg, Danmark
Esbern Gaur Vernersen

Traditionen tro byder vi det nye år velkommen ved et nytårs arrangement i Dybbøl kirke og Kirkeladen. Kl. 14.00 er der gudstjeneste i kirken. Herefter er der kaffebord i Kirkeladen. Efter kaffebordet vil den fantastisk dygtige mezzosopran Sidsel Aja Eriksen underholde os i en times tid med sin smukke stemme og synge nogle af operaverdenens smukkeste og mest populære arier. Hun bliver ledsaget på flygel af den ikke mindre dygtige Jacob Lidåkra.

Idet der kun er et begrænset antal koncertbilletter til rådighed, bedes man købe eller bestille sin billet i god tid på kirkekontoret. Tlf. 7348 5543.  Email: mpe@km.dk

Pris 100 kr.

Billetter kan købes inden jul den 18. december og den 20. december og igen den 3. januar fra kl. 9.00 - 13.00 på kirkekontoret.