Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskole- samtalesaloner i Dybbøl Forsamlingshuset

FEB
20

Højskole- samtalesaloner i Dybbøl Forsamlingshuset


Torsdag d. 20. februar 2020, kl. 19:30
Højskole- samtalesaloner i Dybbøl Forsamlingshuset

"Tro på livet"

Den 20. februar fortsætter vi rækken af  saloner med besøg af Anja Rykind-Eriksen, som til daglig er forstander på Rødding Højskole.

Anja Rykind-Eriksen fortæller: Jeg er født i 1965 i Sydslesvig, som del af det danske mindretal. Uddannet Folkeskolelærer, skaftevæver og mag.art. i Kunsthistorie. Gift med Mads og mor til 7 børn mellem 28 og 10 år. Siden 2007 har jeg været forstander på Rødding Højskole, hvor en af mine kerneopgaver er samtaler med elever om stort og småt - og om det liv der indimellem er svært at håndtere for dem.

Tro på livet -
I mit arbejde med højskoleelever, som typist er velfungerende unge mellem 18 og 23 år, der har afsluttet en ungdomsuddannelse og gerne vil i gang med et studie efterfølgende, er det påfaldende, hvor mange der tumler med noget...
Mange har en diagnose som stress, angst eller depression med i bagagen, og har en stor tvivl på eget værd og egen formåen. Det er vores opgave på Højskolen at hjælpe dem godt videre i livet. Og lade dem få en tro på, at det hel nok skal gå.
Men samtidig vækker det også bekymring for, hvad det er vi som voksen-generation stiller af krav til dem. Og hvad det er for nogle forventninger vi har til dem. Klæder vi dem egentlig godt nok på til at møde det liv der venter dem?

Se plakat