Tirsdag d. 26. januar 2021, kl. 10:00
Sangpædagog Anna Zaabalawi
Babysalmesang - Nyt hold babysalmesangsforløb

Nyt babysalmesangsforløb med Anna Zaabalawi fra den 26. januar 2021 kl. 10 - 11.

Er du mor eller far og er dit barn mellem 2 og 10 mdr.? Mangler I en sjov og hyggelig aktivitet? Så er babysalmesang ved vores dygtige sanglærer Anna Zaabalawi lige det rigtige for dig!

Kom og vær sammen med dit barn omkring salmer, musik og dans. Vi vil være glade, synge, bruge farverige rekvisitter og instrumenter, sanglege og fagter. Aktiviteten foregår i et trygt fællesrum. Holdet begynder tirsdag den 26.01. kl. 10 og fortsætter hver uge indtil den 23. marts. Der holdes vinterferie i uge 7.

Forløbet slutter i Dybbøl kirke lige inden påske, lørdag den 27. marts kl. 10., hvor også familien, søskende og forældre, bedsteforældre, m.fl. er velkommen til at være med.

Tilmelding kan ske ved henvendelse til kirkekontoret: Mona Thams Petersen: mpe@km.dk eller tlf. 73485543 senest den 12. januar.