Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdag d. 23. januar 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Duo Barazz
AFLYST pga. Corona-situationen: Nytårskoncert med Duo Barazz i Dybbøl kirke

Nytårskoncerten er aflyst pga. Corona situationen

Traditionen tro vil vi hilse det nye år velkommen med en festlig koncert. Denne gang bliver det desværre uden kagebord i Kirkeladen, fordi vi er nødt til at indrette os efter den aktuelle pandemisituation. Til gengæld vil vi hilse det nye år velkommen med et ekstraordinært musikalsk fyrværkeri i kirken! Vi har inviteret Duo Barazz, som består af saxofonisten Dorthe Højland og organisten Lára Bryndis Eggertsdóttir. De to har rødder i hver sin musikverden: Láras store passion er Barokmusikken, mens Dorthes hjemmebane er JAZZ - deraf duo-navnet Barazz.

Når de to verdener mødes, sker der ting og sager - ikke altid helt forudsete, og det er netop der, det bliver  spændende. Efter mange års sammenspil og koncerter både i Island og Danmark  har duoen udviklet sin særlige klange: lidt barok, lidt jazz, lidt mystik, lidt nordisk kulturarv. Eller kort sagt: lidt af det hele! Der vil også blive et musikalsk "Corona-afsnit" i koncerten - kom og lad dig overraske. Der er gratis adgang til koncerten.

Efter koncerten er menighedsrådet vært med et glas champagne og kransekager. Hvordan det vil foregå rent praktisk bliver afgjort efter de på det tidspunkt gældende forholdsregler.

I skrivende stund er der 62 pladser i kirken. Man kan reservere pladser fra den 13. januar 2021 på kirkekontoret.