Højskole - - samtalesalon - - Simon Finnerup

Højskole - - samtalesalon - - Simon Finnerup

Søndag d. 3. oktober 2021, Kl. 11:30 til kl. 14:00
Højskole - -  samtalesalon -  -  Simon Finnerup

At blive til noget vs. at blive til nogen - et dilemma i en præstationskultur

Efter højmessen den 3. oktober fortsætter vi med højskolesamtalesalon i Kirkeladen

Denne dag vil vi møde Simon Finnerup, der om sig selv fortæller:
"Tidligere har jeg arbejdet med unge og ungdomskultur primært i højskoleregi, og igennem mange år har jeg været optaget af de unges dannelse, deres livsmuligheder og deres vilkår. Det er svært at være ung og samtidig helt fantastisk. Ungdomstiden er et afsnit i livet, hvor forvandlinger banker på og mange af livets dilemmaer og paradokser melder sig allerstærkest".

Eftermiddagens samtaler vil bevæge sig i spændingsfeltet mellem to indstillinger til livet: på den ene side at gribe livet og ville gøre alt til UG, og på den anden side at give op, resignere og lade stå til - og ikke mindst 10.000kr. - spørgsmålet: hvad er så den gyldne middelvej ?

Efter et inspirerende oplæg kaster vi os ud i diskussioner og samtaler med hinanden for i fællesskab at blive klogere på dette spændende emne.

Simon Finnerup er uddannet Cand. mag i dansk og religion samt Master i Børne og Ungdomskultur. Til daglig underviser han i pædagogik, psykologi og didaktisk på Den frie Lærerskole, der uddanner lærere til friskoler, efterskole og højskoler. Simon er familiefar med hustru og tre børn på 8, 11 og 16 år.

Vi begynder med en sandwich, kaffe og vand kl. 11.30 og herefter er der salon ca. 12-14 i Kirkeladen.

Tilmelding inden 28. september af hensyn til mad og drikke.
Skriv eller ring på egv@km.dk eller tlf. 73485540

Gratis adgang