Begivenheden har allerede fundet sted.

Kort andagt med indsættelse af sognepræst Malene Freksen - Gudstjenesten denne dag er kun for inviterede

Søndag d. 25. april 2021, kl. 11:30
Malene Freksen

Malene Freksen er pr. 15. april 2021 ansat som sognepræst i Dybbøl og Broager sogne i den stilling, som inden da var besat af sognepræst Tina Iversen.

Malene Freksen er 45 år gammel og har de seneste 14 år været sognepræst i Notmark. Nu ser hun frem til nye opgaver og samarbejde her hos os. Malene stammer fra Als og kan prædike på sønderjysk. Hun er gift og har 2 børn på 14 og 10 år.

Ved gudstjenesten søndag den 25. april kl. 11.30 bliver Malene indsat.

Gudstjenesten denne dag er kun for særligt inviterede.

Indsættelsen transmitteres ikke på kirkens hjemmeside, som tidligere annonceret.

Vi glæder os til samarbejdet med Malene og håber alle vil tage godt imod hende.