Søndag d. 7. november 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Esbern Gaur Vernersen

Mindegudstjeneste med Dybbøl kirkes Vokalensemble

I år falder Alle Helgens søndag den 7. november. Denne dag markerer vi i Dybbøl kirke med en særlig musikgudstjeneste, hvor vi mindes dem, der er gået bort siden Alle Helgens dag sidste år. I Dybbøl kirke er der gudstjeneste denne dag kl. 16.00. Her vil navnene blive læst op på dem der siden sidste Alle Helgen er begravet eller bisat fra Dybbøl kirke, og dem som boede i Dybbøl sogn og er begravet eller bisat fra andre kirker uden for sognet. Der vil være mulighed for at tænde et lys for dem man har mistet,  savner eller tænker særligt på.

Traditionen tro får gudstjenesten også i år et specielt musikalsk præg. Dybbøl Kirkes Vokalensemble synger under ledelse af organist Frank Laue smukke og meditative korsatser, der handler om liv og død, fortvivlelse, tro og  håb, livets svære og lette sider. Musikken giver plads til minderne og mulighed for eftertanke og stilhed.