Søndag d. 21. november 2021, kl. 10:30
Liselotte Kirkegaard
Gospel-gudstjeneste med "Northerly" - Sidste søndag i kirkeåret

Desværre måtte vi aflyse den planlagte gospelgudstjeneste i foråret grundet sygdom, men nu skal det være: kom og oplev gospelmusikkens medrivende toner søndag den 21. november, hvor ensemblet Northerly vil tage os med på en musikalsk opdagelsesrejse gennem gospelmusikkens verden. Ensemblet består af de tre konservatorieuddannede sangerinder Caroline Møller, Johanna Løhde og Maria Norby. Trioen akkompagneres af en af Danmarks dygtigste rytmiske pianister Rasmus Løhde. Gruppen vil fylde kirken med deres sprøde og nærværende stemmer og lækkert klaverspil. Kom, vær med og syng med, når gospelmusikken vil fylde hele kirken! Northerly leverer vokal-musik på højeste plan.

Der er "syng - med - garanti" under hele gudstjenesten både med koncertnumre og fællessange.